Zoosk Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
4.5/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


Zoosk er en internationalt førende online datingside. Den gør datingoplevelsen personlig og hjælper singler med at finde lige den person, som er den rette for dem. Zoosk fortæller om deres unikke adfærdsbaserede matchmaking-teknologi, som leverer de bedste matches i realtid. Zoosk er en mobil markedsleder med den mest solgte app i Apple App Store.

Besøg Zoosk >>


Zoosk Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Hvis man ser på funktioner for brugerkommunikation, er Zoosk en af de førende udbydere. Det er let at sende tekstbeskeder til andre brugere. Med live-chatfunktionen kan nye matches kontaktes øjeblikkeligt. Brugere kan lære hinanden bedre at kende med video-chat. Alt i alt giver Zoosk dig rigtig gode muligheder for at kontakte andre medlemmer.

Zoosk Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Zoosk bruger et sofistikeret matching-system til at give dig de bedst mulige partnerforslag. En udførlig personlighedstest er fundamentet for forslaget af passende partnere. Brugerprofiler sammenlignes på baggrund af udvalgte kriterier. Du kan se hvilke andre medlemmer, som har besøgt din profil. Du kan let blokere andre brugere for at undgå yderligere kontakt. Samlet set er Zoosk eksemplarisk, når det kommer til at levere passende partnerforslag.

Zoosk Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Zoosk gør et godt indtryk med søgefunktioner. Man kan søge blandt profilbilleder i en gallerivisning. Det er ikke muligt at søge efter specifikke nøgleord fra andre medlemsprofiler. Det er muligt at se de brugere, som er online lige nu. Man kan let søge efter specifikke profilkriterier. Det er ikke muligt at finde de senest registrerede brugere. Samlet set leverer Zoosk gode muligheder for at søge aktivt efter en passende partner.

Zoosk Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed
Android app
iPhone app
Zoosk gør gode indtryk med mobile applikationer. Siden virker perfekt med mobile enheder. De mobile apps er gode og lette at bruge. Der er en app tilgængelig til Android-enheder. iPhone-ejere kan installere Zoosk app’en. Alt i alt mangler der ikke noget i udvalget af mobile apps fra Zoosk.

Zoosk Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Nemt at Bruge
Hjemmesiden Zoosk er rigtig let at bruge. Registrering fuldføres hurtigt og let. Under registreringen skal man udfylde nogle detaljer, men dette tager ikke så lang tid. Brugerfladen er overskuelig og let at bruge. Samlet set er Zoosk en af vores favoritter, hvad angår brugervenlighed.

Zoosk Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Forhold mellem mænd og kvinder 51/49
Hovedaldersgruppe 20-40
Zoosk er en meget populær datingside i mange lande. Internationalt har Zoosk et tocifret antal millioner brugere. I vores test fandt vi ikke ud af, hvordan antallet af brugere er fordelt i de enkelte lande. Antallet af mænd og kvinder er lige. Zoosk er populær blandt brugere i forskellige aldre og er et godt valg for singler uanset alder. Alt i alt er Zoosk en af de mest populære datingsider i hele verden.

Zoosk Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
Kundeservicen hos Zoosk er fin. En FAQ besvarer let og hurtigt de vigtigste spørgsmål. Det er let at få personlig support via e-mail. Der er en telefonisk support-hotline. Der er ikke nogen detaljerede hjælpeartikler. Der er ikke noget brugerforum. Samlet set tilbyder supporten hos Zoosk solid hjælp uden at bruge nogen specielle supportfunktioner.

Zoosk Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 312,00 DKK
Laveste pris 156,00 DKK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Abonnement og priser er rigtig gode hos Zoosk. Zoosk tilbyder en ubegrænset gratis plan for brugerne, hvilket betyder, at de aldrig tvinges til at opgradere til en betalt konto. Zoosk tilbyder premium-konti til fair priser. De tilbyder et månedligt abonnement, som er let at afmelde. Zoosk har generelt ekstremt fair vilkår for at registrere sig og bruge deres side.

Zoosk Opsummering

Zoosk Screenshot

Zoosk, som kalder sig selv ”førende, socialt netværk og online dating-app”, har noget at bevise med den påstand. De tre overskuelige kommunikationskanaler hos Zoosk gør det nemmere end nogensinde at chatte med andre brugere. Det imponerende matchning-system hos Zoosk er detaljeret og grundigt nok til at give en høj andel af gode matches. De mange nye registrerede, lækre mobile oplevelser, grundige søgefunktioner og helt nemme registreringer gør det til en fantastisk side for alle, som leder efter en dating-app, som er meget populær og let at bruge.

Der findes ikke anmeldelser af Zoosk endnu. Skriv den første anmeldelse!