Victoria Milan Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
4.5/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


Victoria Milan er et online mødested for folk, som leder efter et mere diskret forhold. Der er mange funktioner, som skal beskytte brugerens identitet. Din sikkerhed er prioritet nr. 1. Victoria Milan er en af de sider med flest brugere inden for dating overhovedet. Den giver en generelt god oplevelse og er let at navigere rundt på. Siden er perfekt til brugere, som leder efter en online flirt eller en rigtig affære.

Besøg Victoria Milan >>


Victoria Milan Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Vi var glade for kommunikationsmulighederne hos Victoria Milan. Brugere kan kommunikere over e-mail. Der er også en live-chat til hurtigere kontakt. Hjemmesiden understøtter ikke video-chat i øjeblikket. Profilblink er en funktion, som skal tiltrække en særlig persons opmærksomhed. Brugere kan også sende gaver til andre brugere for at øge chancen for succes.

Victoria Milan Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Victoria Milan ved, at du ikke leder efter et langvarigt forhold. Derfor er der i øjeblikket ikke nogen personlighedstest. Profilmatchning bruges i stedet til at finde dig et perfekt match. Brugere kan se hvem, som har besøgt deres profil. Der er i øjeblikket ingen mulighed for at blokere andre brugere. Alt i alt er matchningssystemet simpelt og godt tilpasset til siden.

Victoria Milan Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
De mange søgefunktioner på Victoria Milan giver en fantastisk oplevelse. Brugere kan finde profiler ved at søge blandt billeder. Der er nøgleordssøgning, som kan bruges til at finde profiler med specifikke ord. Der kan ikke søges efter profiler, som er online i øjeblikket. Brugere kan finde profiler, som har samme interesser ved at søge efter profilkriterier. Der er også mulighed for at søge efter nye medlemmer.

Victoria Milan Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed
Android app
iPhone app
Victoria Milan er fantastisk at bruge på mobile enheder. Brugervenligheden på den mobile version af websiden er eksemplarisk. Det er let og sjovt at bruge mobilapplikationen Victoria Milan. Der er en app til Android-enheder og Victoria Milan tilbyder også en app til iPhone. Overordnet set er det en lækker og sjov oplevelse at bruge Match.com på en mobil enhed.

Victoria Milan Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Setup Hastighed
Nemt at Bruge
Det er let og simpelt og tager kun få minutter at registrere sig på Victoria Milan. Man kan ikke oprette sig med sin Facebook-konto i øjeblikket. Det er let at oprette en konto og profil og det tager meget kort tid. Det er ligetil og giver mulighed for hurtig adgang til siden. Den hurtige registrering er en rigtig positiv ting ved siden.

Victoria Milan Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Antal brugere 3.100.000
Kommune på verdensplan
Forhold mellem mænd og kvinder 49/51
Hovedaldersgruppe 25-50
Victoria Milan har det største antal brugere i kategorien. Siden er populær for brugere i alle aldre. Brugere søger måske efter en uskyldig online flirt eller en rigtig affære. Victoria Milan er en af de mest populære sider, som skaber affærer. Af denne grund er den et godt valg og får en høj score.

Victoria Milan Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
Kundeservicen hos Victoria Milan får en høj bedømmelse. Der er en sektion med ofte stillede spørgsmål til at hjælpe brugere med de fleste spørgsmål. Derudover kan brugere skrive en e-mail eller bruge den online kontaktformular til flere spørgsmål. Der er ikke nogen telefonsupport i øjeblikket. Hjemmesiden indeholder artikler med yderligere information. Der er ikke noget brugerforum på nuværende tidspunkt.

Victoria Milan Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 54,99 EUR
Laveste pris 19,99 EUR
Gratis prøveperiode 0 Dage
Månedlig plan
Victoria Milan har et rigtig godt ubegrænset gratis tilbud til brugerne. Prisen for medlemskab er rimelig og giver god værdi for pengene. Det er ret simpelt og ligetil at afmelde sig. Det er muligt at købe månedlige abonnementer. Medlemsabonnementet giver brugerne ekstra funktioner og forbedrer oplevelsen.

Victoria Milan Opsummering

Victoria Milan Screenshot
Overordnet set giver Victoria Milan fremragende specialiseret service til medlemmerne. Beskedsystemet er simpelt, men effektivt. Det er let at finde profiler med den integrerede matchning-teknologi. De mange søgefunktioner er en af de største fordele ved Victoria Milan. Muligheden for at bruge alle funktioner uden en app er et fremragende alternativ til en dedikeret app. Registreringen er hurtig og tager kun få minutter. Brugertallet er et af de største i kategorien. Der mangler ikke noget på området for kundeservice. Abonnementerne giver god værdi for pengene. Victoria Milan giver brugerne en unik og sjov oplevelse.

Der findes ikke anmeldelser af Victoria Milan endnu. Skriv den første anmeldelse!

Copyright © 2018 | Alle rettigheder forbeholdes