Senior.dk Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
4.2/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


Senior.dk er en side for folk over 50 der søger venner eller kæreste. Siden har tusindvis af medlemmer og har været i diverse aviser. Siden er perfekt lavet for det lidt ældre publikum og byder på et godt fællesskab af mennesker som alle søger noget i deres liv.

Besøg Senior.dk >>


Senior.dk Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Senior.dk har en nem og tydelig mail funktion som giver dig, hvad du behøver for at tage kontakt med de andre medlemmer. Denne funktion kræver dog, at man køber et VIP-medlemskab.

Senior.dk Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Senior.dk gør ikke brug af personlighedstests, men man kan søge efter medlemmer, som også søger det du er ude efter eller som befinder sig i dit område. Du kan også se, hvilke personer som har vist interesse for dig og derfra tage kontakt.

Senior.dk Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Søgemulighederne er bedre end de fleste andre dating-sider og du kan specificere dine søgninger, så du kan finde det du leder efter. Søgeresultaterne er vist med et billede, alder, bosted og en lille tekst som fortæller lidt om personen og hvad han/hun søger.

Senior.dk Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed 0
Android app
iPhone app
Mobilversionen er ikke den bedste og der findes ikke nogen App, så vi anbefaler, at brugerne benytter en PC, når de går på jagt på Senior.dk.

Senior.dk Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Nemt at Bruge
Man kan ikke bruge sin Facebook til at registrere sig, men det er nemt og hurtigt at tilmelde sig og skabe sin profil. Siden er meget brugervenlig og det er nemt at navigere sig rundt på siden. Udover at søge på personer, bliver der afholdt arrangementer som du kan deltage i og der er også forummer hvor du kan diskutere livet og kærlighed sammen med de andre medlemmer.

Senior.dk Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Forhold mellem mænd og kvinder 50/50
Hovedaldersgruppe 50+
Fordelingen af mænd og kvinder er næsten den samme og alle medlemmer er over halvtreds år. Profilkvaliteten er præcis som den burde være og man har, hvad man har brug for.

Senior.dk Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
Senior.dk har lagt stort fokus på at hjælpe deres brugere med alt på siden. Deres ofte stillede spørgsmål er meget detaljerede og de har en kundeservice, som sidder klar til at hjælpe hvis man har brug for hjælp med noget som angår siden. Senior.dk får derfor 5 point af os.

Senior.dk Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 125,00 DKK
Laveste pris 69,00 DKK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Oprettelse er helt gratis, men dette gør dog, at du kun kan kigge rundt på siden. Hvis du ønsker at kontakte andre medlemmer eller benytte nogle af de andre funktioner, må du investere i et VIP-medlemskab. Priser er hvad vi kalder for lave i forhold til andre dating-sider og er derfor overkommelige.

Senior.dk Opsummering

Senior.dk Screenshot

Siden er meget mere end bare en dating-side. Ønsker du at deltage i arrangementer eller bare have nogle at snakke med, så har Senior.dk det du søger. Vi kan godt lide deres koncept og deres side er godt tilpasset aldersgruppen.

Der findes ikke anmeldelser af Senior.dk endnu. Skriv den første anmeldelse!

Copyright © 2020 | Alle rettigheder forbeholdes