PARSHIP Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
4.7/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


PARSHIP er en rigtig stor og kendt datingside for singler, som søger efter langvarige forhold eller ægteskab. Millioner af registrerede medlemmer over hele verden bruger PARSHIP til at søge efter en drømmepartner. PARSHIP fortæller om en særligt succesfuld personlighedstest, som hjælper med at finde den mest passende partner. Dette løfte er understreget med en speciel garanti for succes.

Besøg PARSHIP >>


PARSHIP Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
PARSHIP har gode muligheder for kommunikation mellem brugere. En omfattende e-mailfunktion tillader let kommunikation med andre medlemmer. Der er ikke nogen mulighed for live-chat. Der er ikke nogen video-chat. Samlet set er der gode muligheder for kommunikation hos PARSHIP.

PARSHIP Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Systemet til at matche profiler hos PARSHIP er fremragende efter vores mening. Der er en meget fyldig og gennemtænkt personlighedstest. PARSHIP foreslår meget præcist passende partnerprofiler på baggrund af testen. Med et premium-medlemskab kan du se hvem, som har besøgt din profilside. Du har mulighed for at blokere uønskede brugere fra at kontakte dig. Samlet set er systemet til at matche profiler hos PARSHIP rigtig effektivt og godt.

PARSHIP Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Mulighederne for aktiv søgning er også gode hos PARSHIP. Det er kun delvist muligt at søge blandt profilbilleder af privatlivsgrunde. Du kan ikke søge efter nøgleord fra andre medlemmers profiler. Det er muligt at se hvilke andre medlemmer, som er online i øjeblikket. Der kan laves specifik søgning efter visse profilkriterier. Du kan filtrere medlemmer efter de senest registrerede. Alt i alt tilbyder PARSHIP alle de søgefunktioner, du har brug for til en succesfuld aktiv søgning efter passende partnerprofiler.

PARSHIP Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed
Android app
iPhone app
PARSHIP gør det godt med den mobile brugervenlighed. Den mobile version af hjemmesiden er rigtig overskuelig og let at bruge. De mobile PARSHIP-apps er fremragende at benytte. Der er en Android-app til PARSHIP. Det er også muligt at bruge PARSHIP til iPhone. Samlet set er det en stor fornøjelse at bruge PARSHIP på en mobil enhed.

PARSHIP Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Nemt at Bruge
PARSHIP får topscore af os når det gælder brugervenlighed. Registreringen er let at fuldføre og du ved hele tiden, hvad du skal gøre ved det næste trin. Det tager et stykke tid at besvare alle spørgsmålene i personlighedstesten. Brugerfladen hos PARSHIP er rigtig god og designet overskueligt. Samlet et er PARSHIP rigtig god og let at bruge.

PARSHIP Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Forhold mellem mænd og kvinder 49/51
Hovedaldersgruppe 25-50plus
PARSHIP er meget populært og får topscore i denne kategori. Med adskillige millioner registrerede brugere er PARSHIP en af de største online datingsider til langvarige forhold i Europa. Andelen er mænd og kvinder er meget lige. Hvad angår aldersfordelingen hos PARSHIP-medlemmerne, så ligger den på middel. Alt i alt tilbyder PARSHIP en meget populær, online datingside.

PARSHIP Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
PARSHIP har alt det, du har brug for til at få hjælp. En omfattende og god FAQ besvarer de vigtigste spørgsmål. Om nødvendigt kan du få personlig support via e-mail eller en kontaktformular. Det ser ikke ud til, at der er telefonsupport. PARSHIP har mange hjælpsomme artikler om dating. Der er ikke noget brugerforum. Samlet set får PARSHIP topscore på support.

PARSHIP Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 199,00 DKK
Laveste pris 0,00 DKK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Priser og abonnementer hos PARSHIP er fair og gennemsigtige. Der er mulighed for at bruge et permanent gratis medlemskab med begrænsede funktioner. PARSHIP er ikke billig i sammenligning med andre, men med den høje kvalitet og omfattende service, er det et rigtig godt tilbud.

PARSHIP Opsummering

PARSHIP Screenshot

Alt i alt er PARSHIP et rigtig godt valg for singler, som søger efter langvarige forhold eller ægteskab. Muligheden for kommunikation med andre medlemmer er smart. Systemet til at matche profiler er meget sofistikeret og effektivt. PARSHIP tilbyder alt det, du har brug for til en succesfuld profilsøgning. PARSHIP på mobil er simpelt og sjovt. PARSHIP mangler ikke noget, når det kommer til registrering og brugervenlighed. Siden er rigtig populær. Kundeservice giver svar på alle vigtige spørgsmål på forskellig vis. PARSHIP er ikke billigt, men det er pengene værd på grund af det brede udvalg af services. Alt i alt er PARSHIP virkelig en af vores anbefalinger, hvis du søger efter en langvarig partner.

Der findes ikke anmeldelser af PARSHIP endnu. Skriv den første anmeldelse!

Copyright © 2020 | Alle rettigheder forbeholdes