NextLove Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
3.8/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


Nextlove har tusindvis af aktive medlemmer og har eksisteret siden 2013. Nextlove er en side, som er skabt for at fraskilte personer, igen kan finde kærligheden. Siden lægger fokus på, at det er en side som er ”lavet af danskere til danskere”.

Besøg NextLove >>


NextLove Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Nextlove har en simpel og overskuelig mailfunktion og endda også en chatfunktion så du let kan skrive med din, måske, næste kærlighed. Dette kræver dog, at man har opgraderet sig til premium-medlemskab.

NextLove Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Du udfylder nogle enkle og basale informationer om dig og det du søger. Nextlove tager så ud fra disse informationer nogle match frem, som de tænker kunne passe på det du søger. Du kan uploade op til flere billeder og endda også rette og tilføje filtre til billederne.

NextLove Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Dine søgninger er præsenteret med fotos, alder, by, hvor mange billeder de har og du kan se hvad de er ude efter. Det som medlemmerne søger er vist i 3 kategorier, som hedder chat, venner eller date.

NextLove Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed 0
Android app
iPhone app
Nextlove er ikke så stærke på deres mobilversion og de har heller ikke en App. Vi anbefaler derfor, at du bruger din pc for at få den bedste oplevelse.

NextLove Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Nemt at Bruge
Du kan hurtigt signe dig op med Facebook og dette er hurtigere end registrering med mail, da den normale registrering kræver, at du bekræfter din mail. Du kan ikke forsætte med at bruge siden før du har bekræftet din tilmelding via et link som du får tilsendt i mail. Dette gør dog, at de profiler som er på siden, er rigtige personer som faktisk er på siden for at finde det de søger. Siden er ganske nem at bruge og den lille topmenu er et godt hjælpemiddel, når du navigerer rundt på siden.

NextLove Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Forhold mellem mænd og kvinder 50/50
Hovedaldersgruppe 20-50
Profilkvaliteten er helt okay og den har mere end hvad man behøver. Vi var specielt imponerede over deres billede-filter som man ikke ser på mange datingsider. Medlemmerne er en god blanding af både kvinder og mænd, som gør at begge parter, har lige god chance for at finde en partner.

NextLove Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
Der findes en kort FAQ, som forklarer hvordan Nextlove generelt fungerer. Hvis du stadig har spørgsmål, kan du sende dem en mail ved hjælp af deres e-mail-formular og deres supportcenter vil da svare på dine spørgsmål.

NextLove Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 219,00 DKK
Laveste pris 99,00 DKK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Det er gratis at oprette en profil, dog mangler du så en del nødvendige værktøjer som f.eks. det at skrive beskeder. Du skal opgradere dit medlemskab for at få fuld tilgang og vi har kategoriseret deres priser som at være på et medium-niveau.

NextLove Opsummering

NextLove Screenshot

Nextlove’s koncept med at fraskilte personer skal kunne finde deres næste kærlighed, fungerer til en hvis grad, da det dog ikke kun er folk som har været gift som er på siden. Hvis du ikke selv har været gift og leder efter kærligheden kan du sagtens være med. Siden er meget brugervenlig og vi kan godt lide, at man skal bekræfte sin tilmelding og at man faktisk kan styrke sin profil ved at bekræfte, at man er en rigtig person og man er på siden af de rigtige grunde.

Der findes ikke anmeldelser af NextLove endnu. Skriv den første anmeldelse!