Naughtybook Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
4.2/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


Naughtybook lokker med sit Facebook-lignende look medlemmer til, som ønsker lidt spænding i hverdagen. Naughtybook har masser af features, som gør det interessant og sjovt at finde en som vil det samme som dig.

Besøg Naughtybook >>


Naughtybook Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Du kan maile og chatte på siden, men dette kræver dog, at du har et guld eller sølv-medlemskab. Du kan sende små kys, som giver besked til medlemmet om, at du er interesseret og vil skabe kontakt.

Naughtybook Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Profilkriterierne er meget enkle og mulighederne er ikke store. Men når du søger rundt i dit område, er det nemt at se, hvem der vækker interesse og hvem der ikke gør. Derfor behøver man ikke alt for mange kriterier at søge på.

Naughtybook Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Når du søger, får du billeder frem, lokalitet og alder på medlemmerne. Du har mulighed for at se, hvem der er online, så du øjeblikkelig kan skabe kontakt og få dig en fræk date i aften.

Naughtybook Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed
Android app
iPhone app
Naughtybook har ikke nogen app, men det behøver den nu heller ikke, da mobilversionen af siden fungerer uden problemer. Nu bliver det nemt at finde oplevelser i soveværelset, uanset hvor du er.

Naughtybook Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Setup Hastighed
Nemt at Bruge
Selvom Naughtybook ligner facebook meget, så er det ikke muligt at registrere sig via facebook. Dette behøver man dog heller ikke, da det er nemt og hurtigt at registrere sig og man er hurtigt i gang med at udleve sine seksuelle fantasier.

Naughtybook Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Antal brugere 0
Kommune -
Forhold mellem mænd og kvinder 50/50
Hovedaldersgruppe 25-50
Naughtybook har en god del medlemmer og det er nemt at finde en god håndfuld interessante personer i dit nærområde. De har en god blanding af både mænd og kvinder på siden og du har masser af plads til at kunne skrive om dine fantasier på din profilside.

Naughtybook Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
Naughtybook har både en kundeservice, en FAQ og en e-mail, så du hurtigt kan få hjælp, hvis du har brug for det. De har dog ikke artikler om dating, men det behøver brugerne dog heller ikke, da medlemmerne er rimelig sikre på, hvad de er ude efter.

Naughtybook Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 339,00 DKK
Laveste pris 299,00 DKK
Gratis prøveperiode 0 Dage
Månedlig plan
Det er gratis at oprette sig, men du er dog en anelse begrænset. Naughtybook giver dig en del forskellige alternativer af medlemskaber, gratis, sølv eller guld. Priserne er, hvad vi vil kalde for i mellemklassen og et abonnement har mange gode fordele med sig.

Naughtybook Opsummering

Naughtybook Screenshot
Naughtybook har et genkendeligt og godt layout. Når man trykker rundt på siden, kommer man hurtigt i det rette humør og det er let at skabe kontakt med andre medlemmer. Siden har mange sjove funktioner som bl.a. Hot or not, som er en matchefunktion som ligner Tinders swipe-funktion en anelse, hvor du hurtigt ser hvem som er interesseret i dig. Naughtybook er hvad de siger de er, en Naughtybook!

Der findes ikke anmeldelser af Naughtybook endnu. Skriv den første anmeldelse!

Copyright © 2018 | Alle rettigheder forbeholdes