lisa18 Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
3.7/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


Lisa18.dk er et erotisk datingsite som giver dig muligheden for at finde andre som du kan dele og udleve dine fantasier med. Lisa18 er en lillesøster til den store datingside C-date og har en masse danske medlemmer.

Besøg lisa18 >>


lisa18 Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Siden benytter sig kun af en helt enkel mail funktion, som er tilgængelig som gratis medlem, hvis du er kvinde. Hvis du er en mand og vil i kontakt med nogle af de frække piger, så må du tegne dig et premium-medlemskab.

lisa18 Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Når du signer dig op, svarer du på nogle spørgsmål, som er med til at matche dig med de andre medlemmer. Disse match vil du straks kunne gå ind og kigge på. Du kan se hvem, som har kigget på din profil og har selvfølgelig også en mulighed for at blokere dem som du ikke ønsker kontakter dig.

lisa18 Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Du kan søge på medlemmer og en række forskellige kriterier for at finde passende medlemmer. De som matcher dine kriterier vil da komme frem med billede, deres seksuelle præference og lokalitet. Som medlem på Lisa18 har du mulighed for at sløre dit billede indtil folk faktisk klikker sig ind på din profil.

lisa18 Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed
Android app
iPhone app
Mobilversionen af siden fungerer helt fint og gør det nemt for dig at kunne finde folk med samme lyster uanset hvor du er. De har dog ikke nogen mobilapp endnu.

lisa18 Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Setup Hastighed
Nemt at Bruge
Facebookregistrering er ikke tilgængelig endnu, men det er der heller ikke brug for, da oprettelsen er hurtig og meget enkel. Når du opretter dit medlemskab bliver du spurgt om hvad du er ude efter, altså om det er gruppesex, en partner med fordele, langvarigt forhold osv. Siden er meget let at bruge og det mærkes at skaberne har tænkt over deres layout.

lisa18 Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Antal brugere 0
Kommune -
Forhold mellem mænd og kvinder -
Hovedaldersgruppe 25-50
Lisa18 har mange medlemmer som bare gerne vil udleve nogle af deres fantasier, men selvfølgelig også medlemmer, som leder efter en partner. Medlemmerne er imellem 25-50 og med de mange medlemmer, er der helt sikkert nogle som vil interessere dig.

lisa18 Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
Du kan hente hjælp med brug af deres FAQ og den fortæller dig alt fra hvad Lisa18 er, til hvad du gør hvis du har tekniske problemer. De har selvfølgelig også en e-mail, hvis der skulle opstå problemer eller hvis du har spørgsmål som FAQ’en ikke svarer på.

lisa18 Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 359,00 DKK
Laveste pris 179,00 DKK
Gratis prøveperiode 0 Dage
Månedlig plan
Det er gratis at oprette sig og du kan modtage beskeder, søge på medlemmer og rette din profil. Men hvis du vil have de mange andre funktioner som at skrive beskeder, se billeder og gemme dine favoritkontakter, så må du investere i et premium-medlemskab som vi har rangeret til at være til en medium-pris.

lisa18 Opsummering

lisa18 Screenshot
Lisa18 har C-date bag sig og er derfor en anerkendt side som ved hvad de laver. Lisa18 eksisterer i mange andre lande. Man er ikke i tvivl om, at dette er et sexdating site, da sidens design giver den følelse og er desuden flot opbygget. Hvis man er villig til at bruge lidt penge på et abonnement, så anbefaler vi helt sikkert Lisa18.

Der findes ikke anmeldelser af lisa18 endnu. Skriv den første anmeldelse!

Copyright © 2018 | Alle rettigheder forbeholdes