Firstdate.com Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
4.2/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


First date er en af de mest populære dating-sider i Skandinavien og har mange aktive brugere hver dag. Selskabet blev grundlagt i 2006 og tiltrækker hundredvis af nye medlemmer hver eneste dag.

Besøg Firstdate.com >>


Firstdate.com Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Det er nemt at sende beskeder til de andre medlemmer og du kan endda skrive små lovemails, som er standardbeskeder som du kan vælge når du skriver en besked.

Firstdate.com Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Du kan fra starten fortælle om dig selv ved at svare på nogle spørgsmål. Firstdate matcher din profil med de profiler som du besøger og viser dig i procenter hvor godt i matcher.

Firstdate.com Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Søgningen gør det muligt at søge specifikt på specielle kriterier som du synes er vigtige ved din fremtidige partner. Dette gør, at du kan søge efter præcis det du leder efter. Firstdate har en funktion der hedder ”mail mange” som gør, at du kan skrive til alle som matcher de kriterier du har sat op og inden lang tid, så har du kontakt med en masse singler.

Firstdate.com Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed 0
Android app
iPhone app
Firstdate har ingen App, men det behøver de heller ikke, da deres hjemmeside fungerer helt fint på mobile enheder. Du kan passende finde kærligheden ved hjælp af lidt surfing på mobilen.

Firstdate.com Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Nemt at Bruge
Firstdate har Facebook-registrering som en mulighed, men du behøver ikke at have Facebook for hurtigt at oprette din profil. Oprettelse tager nemlig ikke særlig lang tid og du er hurtigt i gang med at mingle blandt de mange singler.

Firstdate.com Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Forhold mellem mænd og kvinder 50/50
Hovedaldersgruppe -
Tusindvis af danske singler er aktive på Firstdate hver dag og der er cirka lige så mange kvinder som mænd på siden, ung som gammel. Profilerne er enkle og det som Firstdate ligger mest vægt på er kriterierne og de små svar som beskriver dig.

Firstdate.com Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
Du får hurtigt hjælp af Firstdate hvis du har brug for det. De har både en FAQ og en kundeservice som sidder klar til at hjælpe dig til kærligheden. Du kan også finde artikler, som giver dig tips omkring det at date.

Firstdate.com Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 133,00 DKK
Laveste pris 99,00 DKK
Gratis prøveperiode 7
Månedlig plan
Det er helt gratis at oprette dig, men som gratis medlem er der en del funktioner som du går glip af. Du kan ikke sende personlige beskeder, men kun sende små ”lovemails” som er standardbeskeder. Den lave pris gør derimod, at det er til at overkomme og man får helt sikkert noget for pengene med alle de muligheder man får.

Firstdate.com Opsummering

Firstdate.com Screenshot

Firstdate har mange medlemmer og gør med sin kriterie-søgning det nemt at finde den du søger. Desværre er siden lidt forvirrende for øjet, da den ikke er speciel pæn eller godt opsat. Trods dette har Firstdate mange sjove funktioner, som blandt andet en Tinder lignende ”Hot or Not” funktion, som hurtigt sætter dig i kontakt med andre medlemmer. Firstdate har desuden også en mødegaranti, som gør at du får dine penge tilbage, hvis du ikke har fået en date inden de første 6 måneder.

Der findes ikke anmeldelser af Firstdate.com endnu. Skriv den første anmeldelse!

Copyright © 2020 | Alle rettigheder forbeholdes