C-date Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
4.3/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


C-date står for Casual Dating og firmaet bag gør alt for at holde sig til området. C-date blev grundlagt i 2008 og er en af de førende udbydere indenfor casual matchmaking. Når du søger efter ukomplicerede og uformelle kontakter, er du i de rette hænder hos C-date. Det er en meget anerkendt og sikker udbyder. Afhængigt af abonnementet garanterer C-date endda et bestemt minimum af foreslåede partnerkontakter.

Besøg C-date >>


C-date Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Med C-date er det let at kontakte andre medlemmer. Du kan let sende beskeder til andre brugere og de har oveni købet en live-chatfunktion. C-date har også en Video-chat funktion og gør at C-date tilbyder på mange forskellige kommunikationsmuligheder.

C-date Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Systemet til at matche med andre brugere er meget effektivt. C-date tilbyder ikke nogen detaljeret personlighedstest. Det er dog ikke noget minus, når det handler om casual matchmaking. Visse profilkarakteristika benyttes til at foreslå passende partnere. I medlemsmenuen kan du se hvem, som har besøgt din profil. Det er ikke muligt at blokere individuelle brugere. C-date tilbyder et rigtig godt matching-system til casual dating.

C-date Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Søgefunktionerne hos C-date er få, men tilstrækkelige. I den betalte version kan man søge blandt andre brugeres profilbilleder. Du kan ikke søge efter specifikke nøgleord fra andre profiler. Det er ikke synligt hvilke brugere, som er online. Du kan ikke søge efter specifikke profilkriterier ved at indstille præferencer i din profil. Det er ikke muligt at se hvilke brugere, som har registreret sig for nylig. Mulighederne for aktiv søgning på C-date er begrænsede, men systemet foreslår automatisk passende partnere.

C-date Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed
Android app
iPhone app
Vi bedømmer C-date rigtig højt for den mobile del. Siden er meget god at bruge på mobile enheder. Android-brugere har muligheden for at downloade appen fra Play Store. iPhone-brugere kan ligeledes downloade fra Apple App Store. Mobilappen er elegant og meget nem at bruge. Den tilbyder de helt samme funktioner som desktop-versionen. Alt i alt er den mobile del hos C-date rigtig god.

C-date Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Setup Hastighed
Nemt at Bruge
Det er rigtig let og hurtigt at registrere sig. Du kan oprette en medlemskonto med få, lette trin. Efter få minutter er registreringen afsluttet og du kan starte med at kigge efter matchende medlemmer. Brugerfladen gør det sjovt og let at navigere på C-date. Samlet set får C-date en god bedømmelse for registreringsprocessen og brugervenligheden fra vores redaktører.

C-date Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Antal brugere 100.000
Kommune Danmark
Forhold mellem mænd og kvinder 47/53
Hovedaldersgruppe 25-40
C-date er en rigtig populær udbyder indenfor casual matchmaking. Ifølge C-date har siden flere millioner registrerede brugere. Medlemmerne er hovedsageligt midaldrende eller yngre. Et stort antal brugere og den brede aldersfordeling gør C-date til et attraktivt valg.

C-date Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
C-date yder en god kundeservice. Der er en detaljeret FAQ-sektion. Support-teamet kan let kontaktes på e-mail. Der er ikke nogen telefonisk hotline. C-date stiller hjælpsomme og interessante artikler til rådighed om emnet, casual matchmaking. Overordnet set tilbyder C-date god kundeservice.

C-date Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 359,00 DKK
Laveste pris 179,00 DKK
Gratis prøveperiode 0 Dage
Månedlig plan
Gebyrerne og abonnementerne er fair og gennemsigtige hos C-date. Der er et permanent gratis medlemskab med begrænsede funktioner. Det er ikke muligt at få et månedligt medlemskab. I forhold til abonnementer og betingelser er C-date en udbyder i den bedre ende.

C-date Opsummering

C-date Screenshot
C-date er for folk, som søger kontakter uden nogen forpligtelser. Mulighederne for at kontakte andre medlemmer gør det let at finde nye, spændende eventyr. Systemet til matchning af profiler er lavet specifikt til casual matchmaking og virker godt. Søgefunktionerne hos C-date passer rigtig godt, hvis man er på udkig efter uformelle kontakter. I forhold til mobil brugervenlighed er C-date en god udbyder. Hurtig registrering og brugervenlighed gør siden meget attraktiv. En bred skare af brugere gør siden særligt attraktiv. Kundeservicen hos C-date er simpel og effektiv. Abonnementer og gebyrer er gennemsigtige og fair. C-date er altså et fremragende valg, når man leder efter kontakter uden forpligtelser.

Der findes ikke anmeldelser af C-date endnu. Skriv den første anmeldelse!

Copyright © 2018 | Alle rettigheder forbeholdes