50plusmatch Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
4.5/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


For personer som søger kærligheden eller måske bare en ven, det er hvad 50plusmatch.dk hjælper dig med. Siden har tusindvis af medlemmer og giver dig en masse forskellige muligheder for at finde interessante personer som du gerne vil lære at kende.

Besøg 50plusmatch >>


50plusmatch Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
E-mail og Chatfunktionerne er kun tilgængelige for abonnenter og du bliver derfor nød til at opgradere dit medlemskab, hvis du ønsker at skrive til andre medlemmer.

50plusmatch Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
Alle de informationer som du giver ved oprettelse, hjælper 50plusmatch med at finde personer, som kunne være interessante for dig. Du kan se hvem, som har været inde for at kigge på din profil og på den måde vise en gensidig interesse.

50plusmatch Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
50plusmatch’s søgefunktion er enkel og tilgængelig for alle medlemmer. Den viser det vigtigste og gør det nemt for dig at finde ud af hvilken person du finder interessant.

50plusmatch Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed
Android app
iPhone app
Siden fungerer også utrolig godt på din telefon og for at gøre det endnu bedre, så har 50plusmatch sin egen App, så du kan finde kærligheden uanset hvor du er.

50plusmatch Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Nemt at Bruge
Registrering på 50plusmatch er rimelig enkel, men man kan dog ikke registrere sig ved hjælp af Facebook. Man får muligheden for at skrive lidt om sig selv og svare på nogle spørgsmål, som gør at det tager lidt tid at registrere og opsætte sin profil.

50plusmatch Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Forhold mellem mænd og kvinder 46/54
Hovedaldersgruppe 50plus
50plusmatch har mange forskellige profiler som du kan gå på opdagelse imellem for at finde den rette partner. Sidens aldre er 50+ og har et lille overtal af kvinder. Medlemmerne er spredt ud over hele Danmark.

50plusmatch Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
50plusmatch giver en god støtte, man kan finde det mest nødvendige hjælp på sidens FAQ og i hjælpeartiklerne. Skulle dit spørgsmål ikke fremkomme her, kan du tage kontakt med sidens skabere via e-mail.

50plusmatch Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 179,00 DKK
Laveste pris 59,00 DKK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Det er gratis at oprette sig og som gratis medlem kan du søge iblandt alle de mange medlemmer. Finder du en person som du gerne vil kontakte, må du dog opgradere dit medlemskab og købe et abonnement. Prisniveauet er middelhøjt, men bliver billigere jo længere abonnement du tegner.

50plusmatch Opsummering

50plusmatch Screenshot

50plusmatch er fint opbygget og giver et godt overblik. Siden er nem at navigere på og har masser af skriveplads til at fortælle folk mere om dig selv. Som gratis medlem går du glip af mange muligheder og vi anbefaler derfor, at man bliver abonnent, da det giver mulighed for en vigtig ting, som at skrive meddelelser.

Der findes ikke anmeldelser af 50plusmatch endnu. Skriv den første anmeldelse!