40plus.dk Test og anmeldelser

Samlet bedømmelse
4.2/5.0
Kommunikation
Matchsystem
Mobil brugervenlighed
Registrering
Support
Brugsbetingelser


40plus blev grundlagt i 2006 og deres mål var at skabe fællesskaber imellem folk over fyrre som delte de samme interesser. 40plus er i dag et af Danmarks største mødesteder for folk over 40.

Besøg 40plus.dk >>


40plus.dk Kommunikation

Samlet bedømmelse
E-mail
Chatfunktioner
Videochat
Der er mulighed for at skrive til andre medlemmer på siden, dog gælder dette kun for plus-medlemmer og ikke gratis medlemmer. 40plus har ingen videochat funktion.

40plus.dk Matchsystem

Samlet bedømmelse
Personlighedstest
Profilmatch
Profilbesøgende
Bloker brugere
40plus ligger mest vægt på den personlige tekst som du skriver. De bruger ikke en personlighedstest, men har nogle enkelte profilkriterier til at hjælpe dem med at finde mulige partnere til dig. På 40plus kan du se hvem der har virket interesseret i din profil.

40plus.dk Søgefunktioner

Samlet bedømmelse
Billedsøgning
Nøgleordssøgning
"Nu online" søgning
Søg efter profilkriterier
Vis nye brugere
Deres søgefunktion er enkel, men kan udvides så du finder personer som passer præcist på hvad du søger. Efter du har trykket ”søg” kommer der billede, alder, lokalitet og en kort præsentation for hver person som matcher din søgning.

40plus.dk Mobil brug

Samlet bedømmelse
Mobil brugervenlighed
App-brugervenlighed 0
Android app
iPhone app
40Plus har ingen App, men deres hjemmeside fungerer på mobilen. Vi har dog kun givet den en middel score og anbefaler, at man bruger sin PC når man skal ind på 40plus, for at få den bedste oplevelse.

40plus.dk Brugervenlighed

Samlet bedømmelse
Facebook Anmeldung
Nem Registrering
Nemt at Bruge
Facebook er ikke koblet til 40plus og man kan derfor ikke registrere sig via Facebook. Til gengæld er det utrolig nemt og hurtigt at registrere sig og den oplevelse vil du også få når du bruger siden, da den også er let at navigere rundt på.

40plus.dk Popularitet

Samlet bedømmelse
Facebook Seite
Forhold mellem mænd og kvinder 48/52
Hovedaldersgruppe 35-70
40plus har en god og stor database af profiler og alderen er godt spredt, så der findes noget til alle. Kvinder dominerer en lille smule på siden, men er dog ikke mærkbart.

40plus.dk Support

Samlet bedømmelse
Support FAQ
E-mail / Kontaktformular
Telefon
Hjælpsomme artikler
Forum
Skaberne af 40plus har gjort det let for brugerne at få den hjælp de har brug for, uanset om det er tekniske spørgsmål eller noget andet angående siden. De har endda en kundeservice, som sidder klar til at hjælpe.

40plus.dk Brugsbetingelser

Samlet bedømmelse
Gratis Tilbud
Højeste pris 179,00 DKK
Laveste pris 59,00 DKK
Gratis prøveperiode 0
Månedlig plan
Det er gratis at skabe en profil og bruge siden til at finde din fremtidige partner. Der findes så flere funktioner som du ikke har medmindre, at du opgraderer dit medlemskab. Priserne for det er ikke alt for store og de har nogle fine betalingsalternativer.

40plus.dk Opsummering

40plus.dk Screenshot

Som en af de største dating-sider for folk over 40, er vi sikre på, at du finder din kærlighed her. Siden er let at bruge og oven i købet gratis. Dog er du rimelig begrænset som gratis-medlem og vi anbefaler at opgradere til Plus-medlem. Prisen på 1 års Plus-medlemskab er ganske billigt og giver dig en større mulighed for at finde den rette partner.

Der findes ikke anmeldelser af 40plus.dk endnu. Skriv den første anmeldelse!

Copyright © 2020 | Alle rettigheder forbeholdes